nu-ook-botox-injectables-fillers-bij-amstelveen-beauty-center

Cosmetische geneeskunde by Doctors Inc.

Doctors-Inc-Logo-shop-in-shop.

Amstelveen Beauty Center is verkozen tot vaste partner van Doctors Inc.

Met de cosmetische artsen en chirurgen van Doctors Inc. bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en veiligheid. De cosmetisch artsen van Doctors Inc. zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetisch Geneeskunde (NVCG).

De samenwerking met Doctors Inc. geeft ons niet alleen de mogelijkheid injectables aan te bieden in een klinische omgeving, maar geeft ook toegang tot een team van plastisch chirurgen die ingrepen zoals o.a. Lipofilling, borstvergroting en ooglidcorrecties uitvoeren.

Tarieven Doctors Inc.

Twee soorten rimpels

Er kunnen bij veroudering van het gelaat drie soorten problemen ontstaan, die ieder een andere benadering vragen.

Het ene probleem is rimpelvorming door jarenlange spieraanspanning. Voorbeelden hiervan zijn: de fronsrimpel, die ontstaat door langdurig fronsen van de wenkbrauwen. De kraaienpootjes of lachrimpeltjes rond de ogen, die ontstaan door frequent lachen of tegen de zon in kijken. De voorhoofdslijnen, die ontstaan door het vaak optrekken van het voorhoofd, bijvoorbeeld omdat de oogleden gaan verslappen. Deze rimpels kunnen heel goed worden behandeld of verzacht worden met botuline toxine-injecties.

Het tweede probleem is de vorming van rimpels door huidverslapping. Dit komt door volumeverlies door vermindering van onderhuids vet en collageen bij het ouder worden. Deze rimpels en deze huidverslapping kunnen goed worden behandeld met fillers. De meest gebruikte filler is hyaluronzuur, maar ook Radiesse (calciumhydroxyapatiet) wordt door de artsen van Doctors Inc. veelvuldig gebruikt.

Daarnaast is het algemene volumeverlies een oorzaak van het onstaan van een ouder uiterlijk. Niet alleen de huid en onderhuidse vet verliezen volume, zelfs de botstructuren nemen af. Door dit volume verlies op allerlei dieptes op te vangen met kleine beetjes filler kunnen heel natuurlijke resultaten behaald worden.

De ervaren arts zal een zorgvuldige analyse van jouw probleem maken en een persoonlijk advies geven over de meest effectieve behandeling, passend bij jouw wensen en budget.

Botox

Een fronsrimpel, voorhoofdslijnen of kraaienpootjes kunnen hinderlijk zijn. Ze maken je blik misschien streng of boos, terwijl je dat niet bent. Dit soort rimpels ontstaan door het jarenlang aanspannen van gezichtsspieren. Door botuline toxine injecties zullen deze mimiekrimpels worden verzacht. Het ontstaan van nieuwe rimpels kan worden uitgesteld. Het toxine blokkeert de prikkeloverdracht in spieren, waardoor de spieraktiviteit tot rust komt en rimpels verminderen. Ook kan botox, geprikt in de oksels, transpiratievorming verminderen en kan het zelfs gebruikt worden tegen tandenknarsen.

In handen van een deskundig arts is het een veilige behandeling, met een mooi natuurlijk resultaat.

Fillers

Rimpels op de wangen, verslapping van de huid, lijnen onder de neus en kleine rimpels rond de mond? De oorzaak kan liggen bij het verlies van volume door afbraak van collageen en onderhuids vet. Dit volumeverlies kan leiden tot een onnodig oudere uitstraling of vermoeide blik. Hyaluronzuur of Radiesse zijn bijzonder geschikt om op een veilige manier volumeverlies te corrigeren en rimpels te verzachten.

Hyaluronzuur is een gladde gel, verkrijgbaar in verschillende viscositeiten en te gebruiken voor verschillende indicatiegebieden. Gezichtscontouren worden mooier, de huid wordt gladder en het resultaat is aanzienlijk verjongend. Ervaring in de behandelingen en grondige kennis van de diverse fillers zijn nodig om een passend individueel advies te geven. Daarnaast zijn de artsen van Doctors Inc. getraind in het gebruik van de Golden Ratio. Door gebruik te maken van deze verhouding kunnen er nog mooiere resultaten worden behaald.

In handen van een ervaren arts, met een goede klinisch/esthetische blik, is de behandeling veilig en het effect natuurlijk en mooi!

De behandeling van botox of fillers

Met een klein naaldje zal het toxine onder de huid of in de spier worden geïnjecteerd. De meeste mensen ervaren de behandeling als weinig of niet pijnlijk. Vooraf kan, indien gewenst, een verdovende zalf op de huid worden aangebracht. Bij filler behandelingen in en rond de lippen kan een lokale verdoving worden geadviseerd. De behandeling zal ongeveer 20 minuten duren en je kunt direct daarna weer je gewone dingen doen.

Het resultaat van botox zie je ongeveer een week na de behandeling en het effect zal ongeveer 4 maanden aanhouden. Het resultaat van hyaluronzuur is direct na de behandeling zichtbaar en blijft ongeveer een jaar zichtbaar, afhankelijk van de gekozen filler. De artsen van Doctors Inc. zijn zeer goed getraind in het gebruik van canules bij filler behandelingen. Deze techniek zorgt ervoor dat de filler veel preciezer geplaatst kan worden en dat er minder blauwe plekken ontstaan.

Veiligheid van de producten

Botuline toxine wordt al tientallen jaren in de geneeskunde gebruikt als medicijn. Het product valt onder strenge goedkeuringseisen en is veilig. Alle fillers zijn synthetich gemaakt, maar bestaan uit stoffen die in het lichaam voorkomen en zijn dan ook van nature afbreekbaar. Dat maakt het veilige middelen. Bijwerkingen of allergieën zijn bij beide producten niet te verwachten. Een klein blauw plekje, direct na de behandeling, komt een enkele keer voor.

De problemen die in het verleden veelal werden gezien zijn bijna altijd veroorzaakt door permanente fillers. Deze fillers zijn in Nederland gelukkig verboden voor cosmetische doeleinden.

Kijk voor meer informatie over onze cosmetische arts op onze specialistenpagina.