Manicure Pedicure-Amstelveen Beauty Center

Manicure/Pedicure

Tarieven
Ook uw handen en voeten vragen om verzorging, terwijl veel mensen dit vaak onderschatten. Uw handen fungeren naast hun functionele rol vaak ook als visitekaartje, uw voeten zijn belangrijk om goed en gemakkelijk te kunnen lopen, dit heeft namelijk invloed op de totale gezondheid van de mens, de juiste verzorging is dan ook een must.

In onze salon bieden wij u diverse manicure- en pedicurebehandelingen aan voor hand- en voetproblemen, maar ook gewoon voor uw plezier.

Als u bedenkt dat uw handen de hele dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar in ‘gebruik’ zijn, zou het goed zijn meer aandacht aan ze te besteden. Droge lucht, zon, temperatuurwisseling, tuinieren, schoonmaakmiddelen plegen dagelijks een aanslag op uw handen. Een manicurebehandeling is dus een weldaad voor uw handen. Ook voor de hedendaagse man zijn verzorgde handen een visitekaartje.

Pijnlijke voeten, wie heeft dat niet van tijd tot tijd? Blijven tobben of zelf wat proberen leidt vaak alleen maar tot meer problemen. De pedicure brengt pijnloos en vaak al binnen een behandeling van circa een half uur uw voeten in topconditie.

Kijk voor meer informatie over onze manicure- en pedicure specialisten op onze specialistenpagina.

Mon
10:30
12:00
16:00
Tue
Wed
10:30
12:00
16:00
Thu
Fri
10:30
12:00
16:00
Sat
Sun