Masseur Amstelveen Beauty Center

Masseur

Tarieven
Pijnlijke spieren? Voortdurend gestresst? Opgebouwde vermoeidheid in je lichaam?

Kom dan eens ontspannen en onthaasten bij Amstelveen Beauty Center. Onder de ervaren handen van een gediplomeerd masseur worden er nieuwe prikkels gegeven aan je lichaam. Het evenwicht kan worden hersteld. Afvalstoffen worden afgevoerd en je lichaam komt weer lekker in balans. Je kunt bij ons kiezen uit meerdere typen massages.

Bedrijfsmassage

Ook massage in uw bedrijf of tijdens uw evenement kunnen wij verzorgen. Met massage kunt u preventief werkgerelateerde klachten voorkomen zoals RSI en symptomen van stress en daardoor minder of korter verzuim realiseren. Dit heeft positieve effecten op de kosten voor uw bedrijf.
Daarnaast bevordert het aanbieden van massage, de sfeer en houdt u gemotiveerde en enthousiaste medewerkers.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en proefperiode voor bijvoorbeeld onze stoelmassages.

Reiki

Reiki is een paranormale therapie en behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Er wordt gewerkt met de handen, waarbij het lichaam, met een veronderstelde vorm van levensenergie, wordt behandeld.

De term reiki bestaat uit twee Japanse karakters (kanji), te weten 霊 rei (‘geest’ of ‘ziel’) en 気 ki (‘energie’ of ‘levenskracht’).

Een andere, populaire Westerse vertaling van 霊気 reiki is “universele levensenergie”, of simpelweg “het leven”, “de wereld”. Bij het toepassen van reiki worden lichaam, geest en ziel, wanneer het aankomt op ziekte en genezing, als één geheel gezien.

Anti-cellulite / figuurcorrigerende massage

Heeft u last van cellulite of vetophoping op de heupen of een slappe buik na bijvoorbeeld een zwangerschap? Wilt u de huid rond buik, billen, benen, heupen en armen strakker hebben zonder medische ingrepen? Dan is deze massage de oplossing voor u!

De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. De stevige massage omvat een combinatie van huidroltechnieken, stevige tapotements, drainage effecten, etc. Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks minimaal 2 liter water te drinken.

Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen, de massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang afneemt.

Het beste resultaat wordt verkregen na een kuurbehandeling. In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na een kuurbehandeling is absoluut zichtbaar! Uit onderzoek is gebleken dat 68% van de proefpersonen na een kuurbehandeling gemiddeld 12,5 cm aan lichaamsomvang is kwijtgeraakt.

Deze massage geeft u geestelijk en lichamelijk, dus letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel!

Kijk voor meer informatie over onze masseurs op onze specialistenpagina.