permanente-make-up-amstelveen-beauty-center

Permanente make-up

Tarieven
Bij het Amstelveen Beauty Center kunt u ook terecht voor permanente make-up.

Permanente make-up is een cosmetische behandeling die de mogelijkheid biedt om de vorm van je wenkbrauwen mooier te maken of te benadrukken, je ogen meer expressie te geven en je lippen meer sensualiteit. Dankzij permanente make-up kunt u de conventionele cosmetica vervangen, wat vooral belangrijk is voor vrouwen die allergisch zijn voor cosmetische producten, maar ook gewoon tijd willen besparen om de dagelijkse make-up aan te brengen.

Voorafgaand aan de behandelingen krijgt u altijd een vrijblijvend intakegesprek om uw persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment te bespreken. Door onze ervaring kunnen wij u goed adviseren, zodat het resultaat zal worden zoals u wenst. Voordat we starten met de behandeling, wordt de vorm op de huid getekend. Wanneer u tevreden bent over de vorm en de kleur beginnen we met de behandeling. Na de behandeling is de kleur meestal iets donkerder dan gewenst. De kleur van het pigment zal na een aantal dagen lichter worden, volgens het eindresultaat zoals dat samen met u is besproken. Het kan tevens voorkomen dat er kleine korstjes/schilfers na de behandeling ontstaan. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, het hoort bij het herstelproces van de huid.

U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen.

Wenkbrauwen Microblading

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up. Met behulp van microblading wordt eerst elk haartje getekend. Om de meest natuurlijke kleur te krijgen, wordt dan de juiste pigmentkleur gekozen. Hairstrokes wordt zodanig gemaakt dat de wenkbrauwen natuurlijk en harmonieus ogen. Microblading vervaagd langzaam aan en zal elk jaar bij gewerkt moeten worden.

Permanente make-up wenkbrauwen

Moderne permanente make-up kent meerdere opties, vraag ernaar bij onze specialisten. Permanente wenkbrauwen kunnen licht, fluweel tot maximaal geaccentueerd zijn.

Permante make-up eyeliner

Met behulp van permanente make-up is de expressie van de ogen gemakkelijk te versterken. Een goed gemaakte permanente make-up kan de ogen werkelijk doen stralen. Moderne permanente make-up biedt een heleboel verschillende varianten voor het opmaken van de ogen. Dit is niet alleen een duidelijke glamour eyeliner, maar ook een zachte potloodlijn, schaduw of highlights. Wij werken met verschillende kleurpigmenten, van licht olijf tot lavendel, van zwart en donkerbruin tot lichtgrijze kleuren. Als u niet zo’ n strakke lijn wil kan u kiezen om boven uw eyeliner nog een kleurtje te laten aanbrengen in een andere kleur, het geeft uw ogen vaak extra uitstraling en een zacht effect. Eyeliner blijft tot 7 jaar zitten. De duurzaamheid is afhankelijk van pigmentkleuren en het weefsel van de oogleden. De behandeling duurt 60 tot 90 minuten.

Permanente make-up lippen

De ideale mond moet rond zijn, de bovenste en onderste lippen moeten ongeveer even vol zijn en de groef (filtrum, cupido boog, vogel, enz.) op de bovenlip moet een duidelijke rand hebben. De bovenste en onderste lippen moeten in de hoeken nauw aansluiten. Met behulp van permanente make-up kunt u de vorm van de lippen aanpassen, neusplooien minder zichtbaar maken en daardoor de leeftijdsgerelateerde

Areola- en littekencorrectie

Na een operatie of val heelt de ene huid mooier dan de andere. In het geval van een gedepigmenteerde huid, een huid waar het pigment uit is verdwenen, is het toepassen van een medische pigmentatie een fantastische uitkomst! Het originele litteken blijft uiteraard aanwezig, maar door de juiste pigmentatie valt dit litteken veel minder op. Denk aan littekens van bijvoorbeeld, een val in de kinderjaren, acne littekens, na een face-lift (achter de oren), na een borstverkleining (rondom tepel), brandwonden of na een borstreconstructie na bijvoorbeeld borstkanker.

Kijk voor meer informatie over onze permanente make-up specialiste op onze specialistenpagina.