Schoonheidsspecialist Amstelveen Beauty Center

Schoonheidsspecialist

Tarieven
Als moderne vrouw of man bent u natuurlijk begaan met de dagelijkse verzorging van uw gelaat en uw lichaam. Tegenwoordig gaat het in een behandeling bij de schoonheidsspecialist niet alleen meer over huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Ook u zult dit wellicht ervaren. Neem daarom de tijd voor een ontstressende en ontspannende behandeling.

Bij Amstelveen Beauty Center kunt u terecht voor gelaat- en lichaamsbehandelingen. Dit alles wordt specifiek afgestemd op de kenmerken van uw huid. Persoonlijke aandacht in een rustige en ontspannen sfeer staan centraal in onze manier van werken. Kwaliteit en maximale hygiëne staan voorop.

Onze schoonheidsspecialistes werken allemaal met hun eigen productlijn en daarbij passende behandelingen.

Kijk voor meer informatie over onze schoonheidsspecialistes op onze specialistenpagina.

Body sugaring

Body Sugaring is een manier van ontharen middels suikerpasta. Het is een samenstelling van hoofdzakelijk suiker en water, gebaseerd op eeuwenoude recepten uit het Midden-Oosten.

Suikerpasta biedt de mogelijkheid – in tegenstelling tot andere ontharingsmethodes – om haren te verwijderen vanaf 2 à 3 mm lengte. Door te ontharen in deze groeifase van het haar, neemt de regeneratieperiode meer tijd in beslag en kunnen klanten dus langer van hun zijdezachte huid genieten. Ontharen met suikerpasta is minder pijnlijk dan de meeste andere epileermethoden en resulteert in een zachte huid.

We werken met de suikerpasta van LCN, deze bestaat uit glucose, fructose en water – enkel lichaamseigen suikers dus – en is daarmee ook de meest medische suiker op de markt. Zoals vele andere suikerpasta’s bevat de LCN suiker geen chemische producten, geur- of kleurstoffen maar ook geen citroensap of andere fruitzuren. Gezien de bereiding 100% natuurlijk is, is de LCN suikerpasta bovendien hypoallergeen en veroorzaakt hij doorgaans geen huidirritatie, zelfs als u meerdere malen over het te behandelen gebied gaat.

Gezien de pasta op lichaamstemperatuur wordt aangebracht, is ook de kans op verbranding uitgesloten. Daarnaast kleeft suikerpasta alleen aan het haar en niet aan de levende huidcellen. Dode huidcellen worden daarentegen wel mee weggenomen, waardoor deze ontharingsmethode ook een zacht peelende functie heeft. Suikerpasta wordt met de handen op de huid aangebracht en tegen de haargroeirichting in gemasseerd. Hierdoor kan de pasta door de porie de haarfollikel binnendringen en het haar omvatten.

Vervolgens wordt het geheel met de haarrichting mee verwijderd. Hierdoor breken de haren minder snel af, waardoor er ook minder kans is op ingegroeide haren. Dit in tegenstelling tot wax.

Suikerpasta is hygiënischer dan bepaalde andere ontharingsmethodes, omdat voor iedere klant een apart bolletje suikerpasta wordt gebruikt; daarnaast is de suiker van zo´n hoge concentratie dat deze desinfecterend werkt.

De voordelen van suiker ontharen op een rijtje:

  • De haartjes worden in de richting van de haargroei verwijderd. Hierdoor is het minder pijnlijk.
  • De haartjes worden inclusief wortel verwijderd. Hierdoor wordt de aard van de haar veranderd (de haartjes worden dunner en groeien minder snel).
  • Het werkt hygiënisch.
  • Het verbetert de huidstructuur met de zachte verwijdering van dode huidcellen, zonder de levende cellen te beschadigen.
  • Het is een natuurlijke manier van ontharen, aangezien we lichaamseigen stoffen gebruiken.
  • De huid wordt niet belast door hoge temperaturen, mechanische (druk, trekbewegingen) of chemische prikkelingen.
  • Het werkt economisch aangezien een trouwe klant beloond wordt met een langere periode “haarloos” zijn! Dit betekent wel dat de klant tussen de behandelingen met suiker geen enkele andere vorm van ontharing kan toepassen.
Mon
10:00
15:00
Tue
10:00
Wed
10:00
15:00
Thu
10:00
Fri
10:00
15:00
Sat
10:00
Sun
10:00