tanden-bleken-amstelveen-beauty-center-760x380

Tandenbleek specialist

Tarieven
Tanden bleken is het behandelen van de tanden met als doel, de kleur van de tanden te veranderen. Een stralend wit gebit is het gewenste resultaat. Bij het tanden bleken maakt men gebruik van een tandenbleek-gel. De gel wordt aangebracht op de tanden waarna een tandenbleek-lamp het bleekproces activeert.

Er bestaan 3 soorten behandelingen:

  • Een behandeling met waterstof peroxide of carambideperoxide bij de tandarts
  • Een peroxidevrije behandeling bij een schoonheidssalon of beautysalon
  • Thuis bleken met een peroxidevrije-gel

Voor

tanden-bleken-voor

Na

tanden-bleken-na

Toelichting: sinds 1 november 2012 mogen alleen tandartsen bleken met waterstof peroxide. Het gehalte aan peroxide in de bleekgel bij de tandarts mag maximaal 6% zijn. Dit geldt voor de gehele Europese Unie.

Voorheen mocht gebleekt worden met maximaal 35% waterstof peroxide. Daarom stappen ook steeds meer tandartsen over op bleken met peroxidevrije gel. Cosmotology levert peroxidevrije bleekgel en bleeklampen aan zowel schoonheidssalons, tandartsen en voor thuisgebruik.

Bleken zonder Peroxide

In Europa mag sinds 1 november 2012 door schoonheidssalons maximaal 0,1% waterstofperoxide in de bleekgel worden gebruikt.

Cosmotology produceert peroxidevrije tandenbleek gel speciaal voor beautysalons en schoonheidssalons. Onze gel is in Europa gefabriceerd en getest. Het basisbestanddeel van peroxidevrij bleekgel is natrium bicarbonaat. Natrium Bicarbonaat maakt uw tanden wit en het is daarnaast goedkoper en veiliger dan waterstofperoxide. Natrium Bicarbonaat helpt om tandplak te bestrijden. Tandplak veroorzaakt namelijk verkleuringen. De voordelen van tanden bleken met een tandenbleek gel zonder peroxide op een rijtje:

  • Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen
  • Snel resultaat (binnen 20 minuten)
  • Geen bijwerkingen, dus ook geschikt voor gevoelige tanden

Onze bleekgel bevat naast natrium bicarbonaat ook andere natuurlijke ingrediënten zoals granaatappel en kamille. Deze ingrediënten geven uw gebit een natuurlijke boost. Daarnaast bevatten onze gel natriumfluoride. Natriumfluoride versterkt het tandglazuur, waardoor vlekken geen kans krijgen. Hierdoor blijven de tanden langer wit.

Kijk voor meer informatie over onze tandenbleekspecialisten op onze specialistenpagina.