Wie zijn wij? Amstelveen Beauty Center

Wie zijn wij? – Amstelveen Beauty Center

Het Amstelveen Beauty Center is de grootste beautysalon in omgeving Amstelveen. Het unieke aan onze salon is dat u een compleet aanbod vindt van behandelingen en activiteiten die met beauty, huidverzorging, ontspanning, mentale en fysieke gezondheid en verwennerij te maken hebben.

Het Amstelveen Beauty Center wordt door klanten omschreven als gezellig, laagdrempelig, mooi en kwalitatief!

Onze specialiteit is diversiteit!

Wij werken bij het Amstelveen Beauty Center uitsluitend met allemaal zelfstandige specialisten. Op deze manier kunnen wij een breed scala aan behandelingen aanbieden door alle verschillende specialisten die hier werkzaam zijn. U bespaart zo veel tijd en geld door met een enkel bezoek meerdere behandelingen met elkaar te combineren.

Het huidige team bestaat uit haarstylisten, nagelstylisten, masseurs, manicure/pedicure specialisten, wenkbrauw/wimper stylisten, schoonheid specialisten, visagisten en cosmetische artsen. Allen gespecialiseerd in hun eigen vakgebied om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Het Amstelveen Beauty Center ligt zeer centraal gelegen. Op slechts enkele minuten van diverse omliggende gemeenten en met genoeg gratis parkeerplaatsen!

Hoofddorp 20 min
Vinkeveen 15 min
Mijdrecht 14 min
Abcoude 14 min
Uithoorn 10 min
Ouderkerk 12 min
Badhoevedorp 12 min
Aalsmeer 13 min

De koffie en thee staat al voor u klaar, kom binnen en ervaar de gastvrijheid zelf.

Neemt u kinderen mee? Geen probleem, dit begrijpen wij als geen ander! Terwijl u zich laat verzorgen, vermaakt uw kind zich in onze kinderhoek.

Wij heten u meer dan welkom in onze salon.

Met gastvrije groet,
Team Amstelveen Beauty Center