de-bloemenfee-zakelijke-boeketten-en-bloemstukken

Laat u betoveren

De Bloemenfee maakt voor u de mooiste creaties en verrast u steeds weer met ongewone bloemen in een kleurrijk en bijzonder samenspel. Voor particuliere en zakelijke abonnementen. Van klein tot groot, en altijd met dat sprankje magie.

  • Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks nieuwe bloemencreaties
  • Geen bezorgkosten in de regio Groot-Amsterdam
  • Geen langlopende contracten
  • Boeketten en bloemstukken voor alle gelegenheden
  • Elke creatie exclusief handgebonden door een kunstenares

bloemenfee-bloemen-banner

Zakelijk bloemenabonnement

Wekelijks een vers boeket of bloemstuk bij de receptie, op de vergadertafel, aan de balie of bij de lobby van het hotel? Het kan met de zakelijke abonnementen van de Bloemenfee. En die boeketten zijn niet zomaar bosjes bloemen. Het zijn unieke bloemencreaties; opvallend, kleurrijk of juist bijzonder vormgegeven. Altijd anders, altijd verrassend en altijd exclusief. Uw bedrijf is uniek, en de bloemen dus ook.

Waanzinnige creaties van een kunstenares

De Bloemenfee is niet de standaard bloemiste die een mooi boeket voor u bindt, zij is een kunstenares die al jaren met bloemen werkt. Die kunstzinnige aanpak is duidelijk terug te vinden in de waanzinnige creaties. Waarbij we natuurlijk wel rekening houden met uw wensen en de locatie. In een warm restaurant moeten bijvoorbeeld andere bloemen staan dan in een koele receptie. De Bloemenfee selecteert daarom de juist bloemen voor uw locatie.

Eenmalige opdrachten

Ook voor eenmalige opdrachten kunt u de Bloemenfee boeken. Bijvoorbeeld omdat u een productpresentatie heeft waarbij de pers komt, een receptie met klanten of een bedrijfsfeest. Welk zakelijk evenement u ook heeft, de Bloemenfee kleedt de locatie aan. Met bloemen in de stijl van het event en de huisstijl van uw bedrijf. U bepaalt hoe u het wilt; ingetogen, stijlvol of juist uitbundig. Alles is mogelijk en natuurlijk adviseren we u daar graag bij.

Bloemstukken of boeketten

Standaard leveren we boeketten, maar bij de Bloemenfee is eigenlijk alles behalve standaard. Dus wilt u eens een bloemstuk voor een andere plek in het bedrijf of vanwege een bijzondere gelegenheid? Dan kan dat ook. Bloemstukken worden geleverd in oasis zodat grotere creaties mogelijk zijn. Combinaties van bloemstukken en boeketten in zakelijke abonnementen zijn natuurlijk net zo goed bespreekbaar. Vraag het ons, en we denken graag met u mee.

Vazen nodig?

Heeft u wel een abonnement maar misschien niet altijd de juiste vazen? Dan is dat geen probleem. Wij regelen voor u bijpassende leenvazen. U betaalt de borg en wij ruilen de vazen per keer gewoon om.

Bloemencreaties op de zaak?

Wilt u op de zaak regelmatig een bloemencreatie om steeds weer van te genieten? Of voor een eenmalig event een indrukwekkende en bijzondere aankleding van bloemen? Neem dan contact op met de Bloemenfee, voor heuse magie met bloemen.