doctors-inc-shop-in-shop

Minimale ingrepen, optimaal resultaat

Doctors Inc. is een veelzijdige kliniek die gespecialiseerd is in persoonlijke huidverbeteringsprogramma’s, cosmetische behandelingen en is daarnaast een zeer hoogwaardig opleidingsinstituut voor cosmetisch artsen.

De cosmetisch artsen van Doctors Inc. zijn allemaal aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) waarvan de Chef de Clinique van Doctors Inc., Jani van Loghem, voorzitter is van diens Complicatie Registratie Commissie.

De artsen van Doctors Inc. vinden het belangrijk om de natuurlijke schoonheid van mensen naar buiten te brengen door middel van minimale ingrepen. Een cosmetische behandeling kan bestaan uit een stimulerende peeling, maar kan ook – al dan niet- in combinatie met een injectable behandeling worden gedaan, waarvan Botox en filler behandelingen de bekendste zijn. Doctors Inc. is niet alleen bekend om de hoogwaardige producten die worden gebruikt, maar vooral om de uitermate kundige en veilige (injectie)technieken en nazorg die bij de cosmetisch artsen de standaard zijn.

Voor alle wensen

Voor Doctors Inc. is natuurlijke schoonheid zowel je innerlijke als uiterlijke schoonheid. Immers, je bent zo mooi als je je voelt. Soms kan echter net dat kleine accentje, in bijvoorbeeld je gezicht, het verschil maken in hoe je je voelt. Een behandeling kan je weer zelfverzekerd en opgewekt in het leven doen staan. Dat is precies waar ze je bij willen helpen.

In plaats van het lokaal behandelen van rimpels of lijntjes kijken ze daarom altijd naar je hele gezicht en lichaam en luisteren ze naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Vervolgens stelt de arts samen met jou een persoonlijk behandelplan op dat gericht is op het benadrukken van specifieke kenmerken die jouw natuurlijke schoonheid naar buiten brengen. Hiervoor beschikken ze over verschillende cosmetische behandelingen, van stimulerende peelings tot injectable behandelingen zoals botuline toxine en filler behandelingen.

Doctors Inc. staat voor een kliniek waar de cosmetisch artsen, met injectables en andere minimale cosmetische ingrepen, je natuurlijke schoonheid naar buiten brengt. Waar nodig roepen zij de hulp van de plastisch chirurg in die zijn behandelingen volgens dezelfde filosofie uitvoert.