yoga-jelka-body-and-min-center-amstelveen

Yoga Jelka

Hoi, ik ben Jelka. Je kunt bij mij terecht voor (individuele) yogalessen, zwangerschapsbegeleiding, ayurvedische massage (alleen voor vrouwen) en ademtherapie. Regelmatig bied ik op zaterdagochtend workshops aan (bijvoorbeeld Zonnegroet leren).

Met yoga wil ik mensen de verbinding tussen lichaam, adem en geest laten ervaren. De invloed van de ene op de andere. Je zult merken dat de mogelijkheden van je lichaam per dag of per gemoedstoestand veranderen. Dat je door rustig te ademen je gedachten stil kan laten worden.

Ik ben afgestudeerd van Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven (de oudste yogaopleiding van Nederland) met specialisatie Chakrapsychologie. Ook Anatomie, Ademtherapie, Ayurvedische massage en Meditatie waren onderdeel van mijn opleiding tot yoga docente. De kennis over adem en massage gebruik ik regelmatig in mijn lessen. Kenmerkend voor Saswitha yoga is eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt.

Bij Mudra school voor zwangerschapsyoga in Amsterdam heb ik de opleiding tot zwangerschapsyoga docente afgerond. Doordat ik gefascineerd ben door de bevalling en geboorte wilde ik me daar verder in verdiepen. Dat lukte goed met de opleiding tot Doula (bevallingscoach) bij JJ Doula training in Amsterdam. Ook bij zwangerschapsyoga is Saswitha yoga de basis. Adem wordt gebruikt om verbinding tussen lichaam en bewustzijn in jezelf te ervaren. Zo krijg je meer vertrouwen in jouw lichaam en kan je de bevalling beter aan.

Kinderyoga heb ik bij Dolfijn Wellness in Amsterdam gevolgd en succesvol afgerond.

Ik hoop je eens te mogen verwelkomen in mijn studio voor een vrijblijvende proefles.

Groet van Jelka