alvino-sedoc-massagetherapeut-stress-counselor-amstelveen-beauty-center-760x380

Alvino Sedoc Massagetherapeut & Stress Counselor

 
Alvino Sedoc is sinds 1999 massagetherapeut en sinds 2003 Counselor gespecialiseerd in stress, burn-outs en relatieproblemen. Hij werkt in zijn praktijk in Amsterdam en op locatie bij prominente bedrijven, maar ook bij sportbedrijven heeft Alvino zijn strepen verdiend.

Alvino is gespecialiseerd in APS pijntherapie (Actie Potentiaal Simulatie – Pijnbestrijding met microstroom), counseling en diverse soorten massages, zoals sportmassage, klassieke massage, stoelmassage (bedrijfsmassage), integratieve massage, lypossage (figuurcorrigerende, anti-cellulites massage).

Tevens geeft Alvino ook cursussen babymassage en intuïtieve massage.

Massage is ontspannend voor het lichaam en de geest. Wanneer je pijnlijke en gespannen spieren hebt, klachten die met spanning te maken hebben of het gewoon druk of spannend is in je leven, dan is massage de oplossing! Je hoeft niet persé iets te mankeren of een hoger doel te hebben om naar een masseur te gaan, jezelf (laten) verwennen is altijd een goede reden.

Massage is waarschijnlijk de oudste geneeskundige behandeling die we kennen. Het is een behandeling waarin zowel westerse kennis van gezondheidszorg als de oosterse filosofie een belangrijke rol spelen. Door middel van diverse massagetechnieken in combinatie met bindweefselmassage wordt er invloed uitgeoefend op de huid, de gewrichtskapsels en -banden, spieren en bloedvaten en betrekt hierbij de inwendige organen en het zenuwstelsel. Door de toegenomen doorbloeding wordt de opname van voedingsstoffen in de spieren bevorderd en geeft de massage een gevoel van welbevinden.

Een massage van Alvino is zeker het ondergaan waard! Begin oktober 2014 heeft Alvino zich aangesloten bij Amstelveen Beauty Center en vindt het geweldig om dit te kunnen combineren met zijn overige werkzaamheden.