evelyn-evers-specialist-amstelveen-beauty-center

Evelyn Evers – Schoonheidsspecialiste

Ik ben Evelyn Evers en woon in Amstelveen. Eind 2012 ben ik begonnen aan mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste. Een wens die ik al jaren had, namelijk voor mezelf beginnen, werd hierdoor realiteit. In het voorjaar van 2014 heb ik mijn opleiding afgerond en ben toen gestart met de voorbereidingen voor mijn eigen salon binnen het Amstelveen Beauty Center.

Gezichtsbehandelingen

U kunt bij mij terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen van 30, 60, 75 of 90 minuten. Een standaard behandeling (60 minuten) bestaat uit:

  • oppervlakte reiniging
  • dieptereiniging
  • verwijderen van oneffenheden
  • bijwerken van wenkbrauwen
  • serum & masker
  • massage
  • passende verzorgingsproducten

De producten en type behandeling worden op uw huid en persoonlijke wensen afgestemd. Zo kunt u kiezen uit behandelingen met producten die een vochtherstellende, anti rimpel of liftende werking hebben.

Body Sugaring

Met body sugaring kunt u het hele lichaam en gezicht ontharen. De ‘sugaring pasta’ bestaat uit 100% natuurlijke bestandsdelen die niet op dieren zijn getest, geen bijwerkingen hebben en geen allergische reacties veroorzaken.

Het haar wordt alleen met de natuurlijke groeirichting mee verwijderd, waardoor de behandeling minder pijnlijk is dan harsen en de haren nauwelijks meer ingroeien. Bovendien is er aanzienlijk minder kans op het afbreken van haren.

Body sugaring is al mogelijk bij haartjes van 1,6 mm (0,16cm)! Dit is gemiddeld 4 dagen na het scheren.

Voor deze behandelingen maak ik gebruik van de producten van Alexandria Body Sugaring.

Massages

* Anti-cellulite / figuurcorrigerende massage
Heeft u last van cellulite of vetophoping op de heupen of een slappe buik na bijvoorbeeld een zwangerschap? Wilt u de huid rond buik, billen, benen, heupen en armen strakker hebben zonder medische ingrepen? Dan is deze massage de oplossing voor u!

De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. De stevige massage omvat een combinatie van huidroltechnieken, stevige tapotements, drainage effecten, etc. Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks minimaal 2 liter water te drinken.

Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen, de massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang afneemt.

Het beste resultaat wordt verkregen na een kuurbehandeling. In het begin zal de behandeling gevoelig zijn, maar het resultaat na een kuurbehandeling is absoluut zichtbaar! Uit onderzoek is gebleken dat 68% van de proefpersonen na een kuurbehandeling gemiddeld 12,5 cm aan lichaamsomvang is kwijtgeraakt.

Deze massage geeft u geestelijk en lichamelijk, dus letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel!

* Ontspanningsmassages
Ontspanningsmassages van 30, 60 of 90 minuten waarbij u kunt aangeven welke lichaamszone(s) u graag behandeld wilt hebben. Een heerlijke oppepper!

Liftende gezichtsmassage

Deze bindweefselmassage met lymfedrainage voor het gezicht heeft een liftende werking op de huid en gaat huidveroudering tegen.

Ideaal als u veel vocht vasthoudt en rimpels heeft. De massage heeft invloed op de talgproductie, bloedcirculatie, lymfe systeem en het spierweefsel (elastische en collagene vezels).

Het beste resultaat wordt verkregen na een kuur van minimaal 8 behandelingen, 1 keer per week.

Het is ook mogelijk om een uitgebreide deluxe gezichtsbehandeling met de liftende lijn ‘Re’ van Phyris te boeken. Hierbij wordt een standaard gezichtsbehandeling uitgebreid met een 30 minuten liftende gezichtsmassage. Deze ‘Re’ lijn werkt tot diep in de huid en stimuleert het collageen en elastine netwerk van de huid waardoor uw huid een liftend effect krijgt. In combinatie met de liftende gezichtsmassage krijgt u dus een maximale liftende werking.

Phyris Skin Care Concept

In mijn salon gebruik ik voor gezichtsbehandelingen de producten van het merk Phyris (spreek uit: fierie). Phyris Skin Care Concept is gebaseerd op een 3-fasen huidverzorgingsconcept (reinigen-activeren-verzorgen), een vooruitstrevende methode die ontwikkeld is in nauwe samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers van de hele wereld. In de huidverzorgende producten van Phyris zijn vochtherstellende factoren, plantenextracten, vitaminen en plantaardige oliën volgens de laatste high-tech methodes zo geperfectioneerd dat ze uw huid optimaal verzorgen.

Voor mijn behandelingen kunt u kiezen uit een vochtherstellende ‘Hydro Active’ lijn, een anti rimpel ‘Retinol Triple A’ lijn of een liftende ‘Re’ lijn.

Wenkbrauwen & wimpers

Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor het bijwerken en verven wenkbrauwen en/of wimpers.

Ik ontvang u graag voor een ontspannende beauty behandeling!