Irina Gurenko – Permanente make-up, Wenkbrauw- en wimperstyliste & Nagelstyliste


Permanente make-up

Permanente make-up is een cosmetische behandeling die de mogelijkheid biedt om de vorm van je wenkbrauwen mooier te maken of te benadrukken, je ogen meer expressie te geven en je lippen meer sensualiteit.

Voor mij is het niet alleen belangrijk de kwaliteit van de procedure te waarborgen (o.a. hygiëne, service en nazorg), maar ook het creëren van een harmonieuze en een aantrekkelijke look. Waardoor u zich lekker en vol vertrouwen voelt om u vrouwelijkheid, schoonheid en charme te laten stralen.

Permanente make-up is zonder uitzondering maatwerk. Voor het meest natuurlijke en duurzame resultaat voer ik geleidelijk een pigment in de huid dat bestaat uit de eerste primaire procedure en een correctie. Met deze “gelaagde” applicaties kunt u de gewenste kleur en een mooie vorm krijgen.

  • Mijn ervaring: sinds mei 2015.
  • Mijn opleiding: Tallinn School of Economics (MBO-opleiding).
  • Mijn professionele certificaten: Cursus ‘Permanente Make-up’ – theorie en praktijk bij Orange Beauty Studio (Tallinn, Estland).

Bij het Schoonheidsinstituut Esteetika (Tallinn, Estland) heb ik de volgende cursussen succesvol afgerond: ‘Klassieke- en spa manicure’ – theorie en praktijk, ‘Classical Eyelash Extention’ – theorie en praktijk en ‘ Micropigmentation’ – theorie en praktijk. Bij International Training Center Victoria Tomashivskaya, Hamburg 20/02/2016-21/02/2016 international training center, Hamburg Permanente eyeliner Victoria Tomashivskaya met schadow, Areola- en littekencorrektie theorie en praktijk.

Voor micropigmentatie gebruik ik Perfect Line Kit – het nieuwste apparaat voor permanente make-up met 3 snelheden tot max. 1100 pm. De pigmentkleuren bestel ik bij Purebeau in Duitland. Ik gebruik uitsluitend wegwerpnaalden en wegwerpaccessoires.

Dankzij permanente make-up kunt u de conventionele cosmetica vervangen, wat vooral belangrijk is voor vrouwen die allergisch zijn voor cosmetische producten, maar ook gewoon de tijd besparen om gebruikelijke make-up aan te brengen.

Voorafgaand aan de behandelingen krijgt u een intakegesprek om uw persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment te bespreken. Door onze ervaring kunnen wij u goed adviseren, zodat het resultaat zal worden zoals u wenst. Voordat we starten met de behandeling, wordt de vorm op de huid getekend. Wanneer u tevreden bent over de vorm en de kleur beginnen we met de behandeling. Na de behandeling is de kleur meestal iets donkerder dan gewenst. De kleur van het pigment zal na een aantal dagen lichter worden, volgens het eindresultaat zoals dat samen met u is besproken. Het kan tevens voorkomen dat er kleine korstjes/schilfers na de behandeling ontstaan. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, het hoort bij het herstelproces van de huid. Na 4-6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur.

Permanente make-up wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gezicht. Zij tonen emoties, expressie en vertellen gauw over verandering in de gemoedstemming van een persoon. Helaas heeft niet iedereen de mooie gevormde wenkbrauwen, bij sommige ontbreken ze. Permanente make-up voor wenkbrauwen is ontworpen om dit minpunt te verhelpen. Moderne permanente make-up kent meerdere opties: permanente wenkbrauwen kunnen licht, fluweel tot maximaal geaccentueerd zijn.

Hairstrokes (microblading)

is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up. Met behulp van microblading-blade wordt eerst elk haartje getekend. Om de meest natuurlijke kleur te krijgen, wordt dan de juiste pigmentkleur gekozen. Hairstrokes wordt zodanig gemaakt dat de wenkbrauwen natuurlijk en harmonieus ogen.

Microblading is minder duurzaam dan schaduwtechniek. Na gemiddeld 1 jaar moet het bijgewerkt worden.

Schaduwtechniek

Als de voorkeur wordt gegeven aan meer decoratieve make-up (zoals met zacht potlood), dan gaat de voorkeur meestal naar de schaduwtechniek.

In mijn werk streef ik ernaar dat het resultaat er zo natuurlijk mogelijk moet uitzien. In ieder geval is het belangrijk om te weten: de keuze van technologie wordt door de klant bepaald waarbij rekening gehouden wordt met de structuur van de huid.

Permanente eyeliner/eyecontour bovenste en onderste ooglid met schaduw

De ogen zijn het meest ‘sprekende’, het belangrijkste deel van het hele gezicht en verdienen de meeste aandacht. De geaccentueerde ogen maken een vrouw mooier en jonger. Daarom proberen de meeste vrouwen zo veel mogelijk een focus op de ogen te leggen.

Met behulp van permanente make-up is de expressie van de ogen gemakkelijk te versterken. Een goed gemaakte permanente make-up kan de ogen werkelijk doen stralen. Moderne permanente make-up biedt een heleboel verschillende varianten voor het opmaken van de ogen. Dit is niet alleen een duidelijke glamour eyeliner, maar ook een zachte potloodlijn, schaduw of highlights. In mijn arsenaal zijn er verschillende kleurpigmenten, van licht olijf tot lavendel, van zwart en donkerbruin tot lichtgrijze kleuren. Als u niet zo’ n strakke lijn wil kan u kiezen om boven uw eyeliner nog een kleurtje te laten aanbrengen in een andere kleur, het geeft uw ogen vaak extra uitstraling en een zacht uitgeschaduwd effect.

Ook voor het lijntje onder de ogen kan u gaan van zeer subtiel tot meer uitgesproken, dezelfde kleur als de eyeliner, de iris van de ogen of een dubbele kleur voor uit geschaduwd effect of smudgy eyeliner.

Als u de permanente make-up zonder problemen wilt, neem u dan contact met mij op.

Men kan echter nooit de kajal-lijn verbinden met de eyeliner, bovenaan en ook naar het puntje naast de neus is men beperkt tot het einde van de wimperlijn. Zowel aan de binnen- als buitenhoek van het oog zit namelijk een kliertje, en afgezien van het feit dat men dit beter niet beschadigd, kan het u een afschuwelijk lelijke vlek bezorgen wanneer het pigment erin loopt.
Door middel van een wit lijntje boven of onder de eyeliner aan te brengen kan men diepliggende ogen optisch vergroten of meer naar voor brengen.

Eyeliner blijft tot 7 jaar zitten. De duurzaamheid is afhankelijk van pigmentkleuren en het weefsel van de oogleden. De behandeling duurt 60 tot 90 minuten.

Permanente make-up lippen

Lippen weerspiegelen onze persoonlijkheid, seksualiteit en sensualiteit. De mond is misschien het meest expressieve en opvallendste kenmerk van het gezicht.

De ideale mond moet rond zijn, de bovenste en onderste lippen moeten ongeveer even vol zijn en de groef (filtrum, cupido boog, vogel, enz.) op de bovenlip moet een duidelijke rand hebben. De bovenste en onderste lippen moeten in de hoeken nauw aansluiten. Met behulp van permanente make-up kunt u de vorm van de lippen aanpassen, neusplooien minder zichtbaar maken en daardoor de leeftijdsgerelateerde veranderingen verbergen.

Lipliner (lipcontour)

PMU helpt de vorm van de lippen en bleke en vage lipcontour eenvoudig te corrigeren. Ik gebruik zachte, natuurlijke tinten, wat voor anderen absoluut niet zichtbaar is.

Lipliner met schaduw

Nadat een lipline is geplaatst, wordt de binnenkant aan de countourlijn een passende kleur aangebracht. Het gelijke verloop van de lijn maakt uw lippen optisch voller, de lijn minder strak en geeft uw lippen natuurlijke uitstraling.

Full lips

Bleke lippen ogen levenloos en onaantrekkelijk. Met PMU worden uw lippen volledig gepigmeteerd zoals u doet met lippenstift. U krijgt volle, grotere, sexy lippen. De behandeling duurt 90 tot 120 minuten.

Areola- en littekencorrectie

Na een operatie, waar dan ook op het lichaam, heelt de ene huid mooier dan de andere. In het geval van een gedepigmenteerde huid, een huid waar het pigment uit is verdwenen, is het toepassen van een medische pigmentatie een fantastische uitkomst! Het originele litteken blijft uiteraard aanwezig, maar door de juiste pigmentatie valt dit litteken veel minder op.

Denk aan littekens van bijvoorbeeld:

  • een val in de kinderjaren: vaak op de plaats van de wenkbrauw,
  • acne littekens,
  • na een face-lift (achter de oren),
  • na een borstverkleining (rondom tepel)
  • brandwonden: een nieuwe lip kan gevormd worden, wenkbrauwen kunnen gesuggereerd worden, wimperhaartjes kunnen gesuggereerd worden enz.

Het corrigeren/reconstrueren van een tepel of tepelhof kan gebeuren bij/na:

  • borstverkleining, rondom tepelhof is een (wit) litteken en de lijn naar de onderkant van de borst, of een deel van de tepelhof is haar kleur verloren,
  • na een borstreconstructie na bijvoorbeeld borstkanker. De tepel en tepelhof ontbreken. Door een mooie 3-D techniek wordt de tepel en/of tepelhof opnieuw gecreëerd, met een fantastisch resultaat! Deze behandeling bestaat uit totaal 2 behandelingen.

Wimpersextentions

De Wimpersextentions one-by-one techniek geeft u een natuurlijk, stralend en jeugdig uiterlijk. U krijgt volle, lange wimpers voor 4 tot 6 weken. Uw wimpers zijn tegen water, traanvocht, zonlicht en zee bestendig. Geen mascara, wimpersverf of wimperkruller nodig. Geen beschadiging aan uw eigen wimpers. De behandeling duurt ongeveer 120 minuten.

iCurl Wimperlifting (Lash Lift)

Deze schoonheidsbehandeling zorgt ervoor dat uw eigen wimpers lang en gelift worden. Bij deze behandeling worden de silicone pads bij de wimperwortel aangebracht. Daarna wordt de nieuwste gelformule toegediend.

De behandeling duurt maximaal 30 minuten en het effect van een open blik met lange, volle wimpers blijft minimaal 8 weken zichtbaar.

Nagelstyliste


Nagelverzorging

Omdat Shellac makkelijk en snel met een gel polish remover te verwijderen is, voorkomt u beschadiging aan uw nagels. Keuze uit vele kleuren.

Nail Extentions

Om een sterke, natuurlijk uitziende verlenging te krijgen, worden uw nagels behandeld met een speciaal gel welke reageert op UV-licht. Hierdoor ontstaan er lange, sterke nagels die niet splijten. Uw eigen nagels groeien eronder gewoon door.

Nagels versterken

Indien uw nagels dun en zwak zijn, bied ik u een speciale nagelversterkende behandeling inclusief nagelverharder, nagellak en topcoating. Deze speciale producten zijn uitermate geschikt voor extreem beschadigde nagels en worden ook aangeraden na het verwijderen van kunstnagels.