juna-sanchez-specialist-amstelveen-beauty-center760x380

Mijn naam is Juna Sanchez en ik kom uit Amstelveen.

In februari 2014 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste succesvol afgerond. Naast het werk als schoonheidsspecialiste ben ik ook werkzaam als pedicure, volg ik een opleiding als medisch pedicure en plaats ik gellak.

De producten waar ik mee werke zijn: La Cremerie en Strictly Pure by Jolanda den Hoed. Deze producten zijn geschikt voor elk huidtype, mooie producten voor een perfect resultaat!
Ik ben elke zaterdag van 10:00 t/m 16:00 aanwezig in het Amstelveen Beauty Center, andere dagen in overleg.

La Cremerie

La Cremerie is een nieuwe hype uit Italië. Dit is een dierproefvrije productlijn en het bestaat uit natuurlijke stoffen. Het bevat dus géén synthetische kleurstoffen, paraffine, siliconen, PEG, parabenen, formaldehyde of SLS. Hierdoor is dit product perfect te gebruiken voor ieder huidtype en ruiken deze producten ook nog eens heerlijk!

la-cremerie-juna-sanchez-amstelveen-beauty-center

Strictly Pure By Jolanda den Hoed

Dit is een merknaam op het gebied van gezichts- en voetverzorging. Het niet alleen bij twee lijnen gebleven. Strictly Pure is continue in beweging en op zoek naar nieuwe producten. Dit is ook een dierproefvrij product en er is voor elke huidtype het perfecte product voor een mooi resultaat.

strictly-pure-juna-sanchez-amstelveen-beauty-center