lucyna-guss-masseur-specialist-amstelveen-beauty-center

Lucyna Guss – Masseur

Mijn naam is Lucyna en ik werk sinds 2012 als zelfstandige masseur in mijn eigen praktijk. Toen ik van het concept van het Amstelveense Beauty Center hoorde was ik meteen verkocht. Sinds eind 2015 hoor ik bij het team en ik werk hier met veel plezier. U kunt bij me terecht voor verschillende massages die ik met olie van Volatile geef.

Overzicht Massages

Ontspanningsmassage 60min, 90min

Een ontspanningsmassage ontspant niet alleen de spieren, maar maakt deze ook soepeler. Door een massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd waardoor de afvalstoffen het lichaam sneller zullen verlaten. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund en versterkt.

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, vermoeidheid, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust en pijnlijke spieren kunnen door een massage verminderd en/of opgeheven worden.

Stoelmassage 20min

De techniek bij stoelmassage bestaat uit drukpuntmassage d.m.v. handen en vingers, die is afgeleid uit Japanse massagetechniek Shiatsu. Elke massage bestaat uit de behandeling van rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen en wordt door de kleding heen gegeven in een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel.

Een goede stoelmassage bevat belangrijke elementen voor een totale ontspanning of juist nieuwe energie!

Zwangerschapsmassage op prenatale tafel 60min

Een zwangerschapsmassage kan lichamelijke en mentale klachten verlichten die door de fysieke en hormonale veranderingen zijn ontstaan. Door de ontspanning wordt het zenuwstelsel gekalmeerd en komt het liefdeshormoon endorfine vrij waardoor het gevoel van welzijn wordt verhoogd.

De baby zal de ontspanning van u, de moeder, voelen en hier net als uzelf van genieten.

Gezichts-, Decolleté- en Nekmassage 30min

Gezichtsmassage zorgt voor een goede doorbloeding in deze gebieden en stimuleert dat de afvalstoffen afgevoerd worden. Deze massage is speciaal afgestemd op de tere huid van uw decolleté, uw nek, uw schouders en natuurlijk uw gezicht.

Verder kan deze massage een gunstig effect hebben op spanningshoofdpijn en u krijg je een heerlijk rustig gevoel, hetgeen een helend effect heeft.

Liftende gezichtsmassage 30min

De 5 Elementen Gezichtsmassage ook wel de 5 Elementen liftende gezichtsmassage is een natuurlijke, niet-chirurgische, faceliftbehandeling. De massage is een combinatie van verschillende methoden van gezichtsreflexologie.

De massage versoepelt de spieren in het gezicht, minimaliseert fijnen lijnen en rimpels en zorgt dat de gezichtshuid er fris en jong uitziet. Waardoor u op een natuurlijke manier jonger en beter eruit ziet. De massage wordt gegeven uit een combinatie van acupuntuurpunten-, lymfen- en reflexzone-massage.

Sportmassage

Een sportmassage is de moderne variant van een klassieke massage. Verhardingen, verkrampingen, stijve spieren en knopen worden door behulp van stevige massagetechnieken weggemasseerd. De focus bij een klassieke massage richt zich op het wegmasseren van stijve spieren en afvalstoffen. Bij een sportmassage is het doel het lichaam te repareren en te herstellen rondom een fysieke inspanning. Het bewegingsapparaat, spijsverteringsproblemen, de hormoonhuishouding en de algehele lichaamsbeleving worden hierdoor positief ondersteund.

Voeten -en onderbenenmassage 50min

Door regelmatig een Chinese voetmassage te ontvangen blijft het lichaam vitaal en gezond. Door de stimulatie van de bloedcirculatie en daardoor de verbetering van de afvoer van afvalstoffen hebben ziektekiemen minder kans het lichaam aan te vallen.

In onze voeten zitten honderden energiepunten die corresponderen met een aantal punten in het lichaam zoals, organen, weefsel en spieren. Door deze energiepunten te masseren of te prikkelen met een druk wordt de communicatie met de rest van het lichaam in gang gezet. Deze bijzondere uitwisseling zorgt er voor dat blokkades kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.