romain-specialist-amstelveen-beauty-center

Romain – Holos Masseur

Welkom! Mijn naam is Romain,

Na vele jaren in de horeca te hebben gewerkt was het hoog tijd voor een verandering naar iets dat beter bij mij paste. Dat moment kwam in 2011 toen ik besloot om te beginnen met de opleiding Holistische Massagetherapie aan de Holos Academie in Utrecht.

Na het halen van mijn diploma ‘Holos masseur’ in 2012 ben ik nog 2 jaar doorgegaan op Holos om verschillende andere behandelvormen te leren.

Naast Klassieke massage doe ik ook haptische-, voetreflex-, bindweefsel-, polariteits-, zwangerschaps- en stoelmassage. Daarbij gebruik ik veel elementen uit de Chinese-, Noord-Thaise- en Balinese massage.

Sindsdien heb ik ruime ervaring opgedaan in onder andere 4/5 sterren hotels in Amsterdam, een Balinese massagesalon en aan huis waar ik met mijn vriendin een maatschap houd, Sugar Me.

De kern van mijn massages is de holistische visie, waarbij lichaam en geest een eenheid zijn en onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wat er in iemands leven op geestelijk en emotioneel vlak speelt heeft effect op het fysieke lichaam en andersom precies hetzelfde.

Massage is daarbij het middel om in contact te komen met jezelf, door aanraking en aandacht schep je ruimte voor, onder andere, diepe ontspanning.

Bij Amstelveen Beauty Center hoop ik veel mensen kennis te kunnen laten maken met mijn massages!