sandra-wesselingh-nagelstyliste-profielfoto-amstelveen-beauty-center

Sandra Wesselingh – Nagelstyliste

 
Mag ik mij aan u voorstellen? Mijn naam is Sandra Wesselingh, ik ben getrouwd, heb 2 kinderen, en woon in Ouderkerk aan de Amstel.

Uit hobby en enthousiasme ben ik als nagelstyliste begonnen. Hier komt echter veel bij kijken, waaronder een gedegen opleiding.

Deze opleiding heb ik gevolgd bij Magnetic in Soesterberg. En nog steeds blijf ik bijscholen d.m.v. het volgen van workshops en trainingen. Ik doe ook geregeld mee aan wedstrijden op het gebied van nagelstyling.

Uw behoefte staat centraal en is voor mij van het grootste belang. Ik vind het zeer belangrijk dat u ontspannen en tevreden mijn salon verlaat.

Verzorgde nagels zijn uw visitekaartje

Iedere vrouw wil graag verzorgde handen en mooie nagels, uw handen zijn tenslotte uw visitekaartje. Een verzorgde en gezonde nagel is niet alleen úw visitekaartje, maar tegelijkertijd ook mijn advertentie!

Graag wil ik uw wensen horen en mogelijkheden doorspreken op het gebied van nagelverzorging en nagelstyling, dit doen we altijd onder het genot van een kopje koffie.

Hygiëne

Hygiëne is erg belangrijk en daarom besteed ik ook daar veel aandacht aan. Voor iedere klant wordt onder andere een persoonlijke vijlenset gebruikt en gebruik ik uiteraard schone doekjes.
De materialen die ik opnieuw gebruik, worden nadien deskundig gedesinfecteerd.

U kunt bij mij terecht voor nagelverzorging, acrylnagels, French manicure, nagelversteviging / nagel-overlay en nagels lakken.

Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met mij op.