Stephanie van Beek – Masseuse – Shiatsu Therapeute

 
Mijn naam is Stephanie,

Lichamelijke en geestelijke gezondheid is iets wat mij al heel lang interesseert.

Na jarenlang in de detailhandel te hebben gewerkt besloot ik in 2007 om een nieuwe studie op te pakken. Ik kwam al snel bij Shiatsu massage terecht. In 2010 ben ik afgestudeerd als Shiatsu Therapeute. Sinds dat jaar heb ik mijn kennis uitgebreid met verschillende andere vormen van massage, zowel Westers als Aziatisch.

Alle massages die ik geef hebben een Aziatische ondertoon, met elementen uit Chinese TuiNa massage (spreek uit als: Twiena), Thaise massage en Shiatsu massage. De massages die ik aanbied zijn: Ontspanningsmassage, Shiatsu massage, Deep Tissue massage en Stoelmassage.

Als u last heeft van stress, vermoeidheid, verkrampte en pijnlijke spieren, maar ook als u prima in u vel zit is een massage heel goed voor u. Het zorgt voor een goede doorbloeding waardoor
afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden. Blokkades worden opgeheven waardoor het lichaam zich weer kan herstellen; en het zorgt voor een ontspannen geest. Je komt weer terug bij jezelf.

Ik werk vanuit mijn intuïtie, dus ik pas de behandeling aan aan de persoon en het moment. Ik help graag mensen zich beter te voelen, lichamelijk en geestelijk. Dit is mijn passie; en ik blijf mij graag ontwikkelen zodat ik mijn cliënten zo goed mogelijk tot dienst kan zijn.

Hopelijk tot snel in Amstelveen Beauty Center!