Wat-vindt-u-nog-meer-bij-ABC-amstelveen-beauty-center

Overige activiteiten

Op deze pagina vindt u overige activiteiten die u ook in Amstelveen Beauty Center kunt vinden.

Full Body Lifting

Full Body Lifting is op de eerste etage van ons Body & Mind Center aanwezig. Het is de meest effectieve methode om aan uw body shaping en anti-aging wensen te voldoen zonder cosmetische ingrepen.

Ultratone behandelingen helpen uw figuur te corrigeren op plaatsen die met een aangepast voeding en beweegpatroon niet willen verminderen. In een behandelsessie worden op specifieke probleemzones vet vrijgegeven, afgevoerd en verbrand terwijl uw spieren intensief getraind worden en uw huid verstrakt.

Wij streven ernaar om een alternatief aan te bieden voor plastische chirurgie. Door middel van een persoonlijk voedings- en bewegingsadvies, onze Ultratone behandelingen en de ondersteunende producten.

Kijk voor meer informatie op de website van Full Body Lifting.

FysioResults

FysioResults, fysiotherapiepraktijk bestaande uit Ramon Kalshoven en Michael Vivas, zijn ook een samenwerking aangegaan met het Body & Mind Center. Ook zij zijn te vinden op de eerste verdieping aan de Bouwerij 10.

Bij FysioResults begeleiden ze u stap voor stap tot u weer helemaal bent hersteld. Op basis van uw klacht stellen zij zo nodig een multidisciplinair team van specialisten samen. En als blijkt dat u andere zorg nodig hebt, dan verwijzen ze u door naar een medisch specialist uit hun uitgebreide netwerk.

Kijk voor meer informatie op de website van FysioResults.

Voedingsadvies

Voedingsadvies bestaat uit advisering en begeleiding bij gewichtscontrole. Het gaat hier om advies van een gewichtsconsulent zonder medische indicatie. Advies met indicatie valt onder dieetadvies.

De zorg omvat voedingsadvies en begeleiding bij gewichtscontrole. U krijgt antwoord op algemene voedingsvragen, zoals vragen over gezonde voeding, voeding en zwangerschap, voeding en ouder worden, vegetarisch eten of voeding en sport.

Gezond en verstandig eten is de beste weg naar een goede gezondheid. U krijgt advies op een praktische, persoonlijke en professionele manier over “verstandig eten” die zo goed mogelijk aansluit bij uw bestaande eetgewoontes.

Voedingsadvies is er voor mannen en voor vrouwen; wij hebben namelijk een mannelijke en een vrouwelijke consulent.

Voor informatie, vragen of reserveringen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@amstelveenbeautycenter.nl.

Yoga Jelka

Er zijn verschillende manieren om yoga te beoefenen en er zijn veel verschillende redenen waarom mensen yoga willen beoefenen. Maar het is altijd jouw eigen weg die je zelf moet bewandelen. En ik help je er graag bij. Alle lessen (m.u.v. zwangerschapsyoga) zijn per keer te bezoeken (kosten 12 euro/les).
Geen inschrijfkosten, geen abonnement. Graag van tevoren aanmelden.

Hatha yoga lessen zijn voor iedereen. Verbinding tussen lichaam, adem en geest staat bij deze lessen centraal. Na de les voel je je fit en ontspannen.
Woensdag 9.15-10.15 en 20.30-21.30, Zaterdag 9h-10h.

Power yoga is geweldig voor iedereen die meer kracht en souplesse wil opbouwen. Het zijn fysiek uitdagende lessen. Mooi in combinatie met Yin yoga.
Maandag 19.15-20.15, Vrijdag 8h-9h.

Yin yoga is een passieve vorm van yoga waarbij je de spieren diep ontspant. Gewrichten en bindweefsel versoepelen, ontspannen en versterken.
Vrijdag 10.15h-11.15h.

Yoga nidra is een diepe lichamelijke ontspanning waarbij jouw bewustzijn helder blijft. Liggend op de mat, onder een deken laad je jouw lichaam op. Zeer geschikt voor mensen met een slaaptekort. Maandag 20.30-21.15

Zwangerschapsyoga lessen zijn gericht op fysiek fit blijven tijdens de zwangerschap en op bewust beleven van de zwangerschap. De tips voor bevalling komen regelmatig tijdens de lessen aan bod. Partneravond inclusief.
Dinsdag 19.30-20.30.

Mogelijkheid voor privélessen of lessen op locatie. Ook voor speciale gelegenheden bijvoorbeeld babyshower, verjaardag, pensioen… ik denk graag met jou mee.
Neem nu contact op info@yogajelka.nl of bel 06- 2155- 4829.

Voor meer info kijk op www.yogajelka.nl of op www.facebook.nl/jelkayoga