Wat-vindt-u-nog-meer-bij-ABC-amstelveen-beauty-center

Overige activiteiten

Op deze pagina vindt u overige activiteiten die u ook in Amstelveen Beauty Center kunt vinden.

Doctors Inc.

Amstelveen Beauty Center en Doctors Inc. zijn een unieke samenwerking aangegaan om u als klant de hoogste kwaliteit en veiligheid aan te kunnen bieden als het gaat om cosmetische behandelingen zoals fillers en botulinetoxine.

Doctors Inc. is een leider op dit gebied en hanteert de allerhoogste standaarden in de Nederlandse markt. De cosmetisch artsen van Doctors Inc. zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetisch Geneeskunde (NVCG) en de klanten van Amstelveen Beauty Center zullen behandeld worden door Job Thuis, de eerste officieel afgestudeerde cosmetisch arts ter wereld!

De samenwerking maakt het mogelijk om u injectables aan te bieden in een klinische omgeving én geeft u ook toegang tot een team van plastisch chirurgen die ingrepen zoals o.a. lipofilling, borstvergroting en ooglidcorrecties kunnen uitvoeren. Een consult kan plaatsvinden bij Amstelveen Beauty Center waarna de ingreep elders uitgevoerd zal worden.

Met de cosmetisch artsen en chirurgen van Doctors Inc. bent u verzekerd van de beste zorg. Ze beheersen de nieuwste behandelmethodes op gebied van lasers, fillers, botulinetoxine en cosmetische chirurgie die u kunnen helpen om er op een subtiele en natuurlijke manier mooi, maar ook stralend, fris en uitgerust uit te zien.

Kijk voor meer informatie op de website van Doctors Inc.

Full Body Lifting

Full Body Lifting is op de eerste etage van ons Body & Mind Center aanwezig. Het is de meest effectieve methode om aan uw body shaping en anti-aging wensen te voldoen zonder cosmetische ingrepen.

Ultratone behandelingen helpen uw figuur te corrigeren op plaatsen die met een aangepast voeding en beweegpatroon niet willen verminderen. In een behandelsessie worden op specifieke probleemzones vet vrijgegeven, afgevoerd en verbrand terwijl uw spieren intensief getraind worden en uw huid verstrakt.

Wij streven ernaar om een alternatief aan te bieden voor plastische chirurgie. Door middel van een persoonlijk voedings- en bewegingsadvies, onze Ultratone behandelingen en de ondersteunende producten.

Kijk voor meer informatie op de website van Full Body Lifting.

FysioResults

FysioResults, fysiotherapiepraktijk bestaande uit Ramon Kalshoven en Michael Vivas, zijn ook een samenwerking aangegaan met het Body & Mind Center. Ook zij zijn te vinden op de eerste verdieping aan de Bouwerij 10.

Bij FysioResults begeleiden ze u stap voor stap tot u weer helemaal bent hersteld. Op basis van uw klacht stellen zij zo nodig een multidisciplinair team van specialisten samen. En als blijkt dat u andere zorg nodig hebt, dan verwijzen ze u door naar een medisch specialist uit hun uitgebreide netwerk.

Kijk voor meer informatie op de website van FysioResults.

Voedingsadvies

Voedingsadvies bestaat uit advisering en begeleiding bij gewichtscontrole. Het gaat hier om advies van een gewichtsconsulent zonder medische indicatie. Advies met indicatie valt onder dieetadvies.

De zorg omvat voedingsadvies en begeleiding bij gewichtscontrole. U krijgt antwoord op algemene voedingsvragen, zoals vragen over gezonde voeding, voeding en zwangerschap, voeding en ouder worden, vegetarisch eten of voeding en sport.

Gezond en verstandig eten is de beste weg naar een goede gezondheid. U krijgt advies op een praktische, persoonlijke en professionele manier over “verstandig eten” die zo goed mogelijk aansluit bij uw bestaande eetgewoontes.

Voedingsadvies is er voor mannen en voor vrouwen; wij hebben namelijk een mannelijke en een vrouwelijke consulent.

Voor informatie, vragen of reserveringen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@amstelveenbeautycenter.nl

SKDA Dansschool

Op de tweede verdieping op Bouwerij 10 vindt u de SKDA Dansschool. In deze voor Amstelveen, unieke dansschool kunt u terecht voor diverse dansstijlen zoals Streetdance, Ballet, Modern, Salsa en nog veel meer andere dansstijlen. Daarnaast worden er verschillende sportactiviteiten aangeboden zoals onder andere BBB, Pilates, Bodyshape, Personal training…

Maar ook voor zaalverhuur, workshops en kinderfeestjes bent u bij SKDA aan het juiste adres.
Kijk voor meer info op www.skda.nl